Sedan starten 1962 har runt 800 svenskar fått stipendium för två års vistelse på en UWC-skola.

Kontakta gärna styrelsen om du vill engagera dig för UWC Sverige. Det kan vara alltifrån enskilda insatser till mer långvarig verksamhet. Alla idéer, förslag och, framför allt, initiativ tas tacksamt emot! Hör av dig till ordföranden på ordforande@se.uwc.org.

Bli medlem i UWC Sverige

UWC Sveriges intäkter går i första hand till stipendier. Våra enda intäktskällor för administrativa omkostnader är medlemsavgifter och ansökningsavgifter. Eftersom nästan allt arbete utförs ideellt har vi små omkostnader. Ändå går det förstås inte att pressa ner de administrativa kostnaderna till noll. Därför är vi beroende av medlemsavgifter.

Vid årsmötet 2018 fastställdes årsavgiften till 300 kronor (det är 200kr om du är under 25 eller heltidsstuderande).

Grundnivå
Betala in till bankgiro 656-8752. Eller betala med kort genom att klicka på Payson-länken nedan. Eller swisha till 123-3735453 genom att läsa in QR-koden nedan.

På grundnivån får du rösträtt på årsmötet.

Om du är medlem, glöm då inte att registrera dig på https://register.uwc.se/registerhtml/alumni/registreramig.html eller uppdatera dina uppgifter på https://register.uwc.se/registerhtml/medlem/inloggning.html. Glömt lösenordet? Gå till  https://register.uwc.se/registerhtml/alumni/lost.html.

Premiumnivå
Betala in 400 kr.

400 kr
I premiumnivån ingår även en praktisk och miljövänlig jutekasse med vår logga. Kasssen tillverkas av Westford Mill och har greppvänliga handtag av bomull. Format och andra detaljer framgår här. Glöm inte att skicka oss din postadress så att vi kan skicka kassen till dig!

Registrera dig på uwc.se
Du kan registrera dig som användare på uwc.se. Gå till https://register.uwc.se/registerhtml/alumni/registreramig.html. När du fått din registrering godkänd får du tillgång till medlemssektionen, inklusive en användaranpassad adresslista med gamla och nya stipendiater. Registrering är tills vidare gratis.

Sociala medier
Vill du ha kontakt med gamla eller nya UWC:are? Gilla UWC Sweden på Facebook. Om du är alumni kan du även bli medlem i gruppen ”UWC Sverige – Alumni” som är ett socialt diskussionsforum för alumni som vill engagera sig eller bara hålla kontakten.

Vi finns även på Twitter och Instagram.

*Inkludera information om du har gått på en UWC-skola. Om du är förälder, vän eller annan anhörig som vill bli medlem skickar du bara in namn, mailadress och personnummer.